Teta zubatá

Teta zubatá

Anotace: ..

Sbírka: osud

Patřím tetě zubatý
už svého narození
od té té doby co otevřel jsem oči svý
vidím jak si na mě kosu brousí

největší přítel toť smrtka je
ve srmtelných situací
hned u tebe stojí
a také tě nikdy neopustí

na pívo a cigárko
pozve tě ráda
no a co že život to zkracuje?
Do hrobu si svoje zdraví nevezmeme

už vidím ji v dálce
jak vábí mě k sobě
jediná osoba jenž na světě mi nelže
tak proč nejít za ní ?
Autor seh, 06.08.2011
Přečteno 470x
Tipy 4
Poslední tipující: LadyElis, Anjesis, Rezkaaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí