Políbená???

Políbená???

Anotace: ...

Políbená tmou
stojím za tebou
v ruce držím nůž

políbená nebem
dotyk můj tě zebe
hřát nebude už

políbená múzou
ovanu tě hrůzou
to sis přeci přál

políbená tebou
zraním duši šedou
co bude s ní dál?

políbená andělem
života hru nesvedem
tak proč býti tu

políbená smrtí
tím kdo radost drtí
není návratu

políbená všemi
pátrám naposledy

políbená

kým?

duhou co vlastní splín

NEpolíbená

odcházím.
Autor Alien.v.v.s., 06.08.2011
Přečteno 341x
Tipy 11
Poslední tipující: Charibeja, jitka.svobodova, Madanik, Juan Francesco de Faro, strašidýlko-střapatý, Agniezka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí