Rozhodnutí

Rozhodnutí

Anotace: věnováno Alici z psychoterapeutické výcvikové skupiny v Kroměříži :)

Sbírka: Ticho

Roztoužená chvíle
co kotníčkem
si rozpustile vrtí
co místo nadutosti
tváří se mile
co s červenými tvářemi
zlehka dotýká se smrti
dlouhá cesta
jenž se láme podle cíle
...
Nekonečná pouť
na kterou zvolna jsi se dala
nevinná holčička
co ráda by se smála
místo toho slzy
na krajíčku máš
tak si sama vyber cestu
po které se dáš
...
vybrala sis?
vidíš
už se zase usmíváš
...
Autor TedelyBear, 06.08.2011
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: hatlapatla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí