vrba stoletá

vrba stoletá

Anotace: ...óda na vrbu...

U břehu stojí
Do nebe hledí
vrba stoletá

Své větve sklání
Já hladím ji dlaní
kůru vrásčitou

Vánek lehce vlaje
Tichou píseň hraje
s listy zelenými

Zemi pevně svírá
Místo své si hládá
silnými kořeny

I přes její stáří
Do okolí září
vrba stoletá
Autor Lea*, 06.08.2011
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí