ŠŤASTNÉ ŠTĚSTÍ NEOPUSTÍ

ŠŤASTNÉ ŠTĚSTÍ NEOPUSTÍ

Anotace: A zase. Nic moc, ale lépe něco než nic.

Sbírka: ŽÁRLIVOST

Šel jsem kolem potoka

když mi padla do oka

česká víla sladkovodní

neměla prádlo spodní

Jak přírodou stvořená

do vody vnořená žena

Tělo s vodou splývá

slunce se na ni dívá

hladí ji i nás a hřeje

všem samou lásku přeje

Snad se na nás i usmívá

Kdo takové sny mívá

kde se stále něco děje

víc si snad ani nepřeje
Autor RU 82, 07.08.2011
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí