Tichá voda

Tichá voda

Anotace: ...

Rybízové
po červencové šťávě
s přídavkem sladkých slov
probublaly

i čerstvé bobule pomalu bledly
za sklem
dýchaly dýchaly
až kvasilo celé uvnitř i vně

některé se milovaly dlouze některé krátce
a jiné zůstaly na ocet

až vztekle
mrmlal bublal taky

v lásce utonout? kdepak!

já šla večer ven
pro bouřkový mraky
Autor J's .., 07.08.2011
Přečteno 286x
Tipy 14
Poslední tipující: zvířenka, tato22, Niky88, Gabrielle, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, CULIKATÁ, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí