Fon subtiltas Dominos

Fon subtiltas Dominos

Anotace: Slabě sakrální song svaté anny...

Stkvěl se starodávný svět...

Soudná staletí silou svou setřela slávu společnosti.

Stejně svatí souručenství své smazali,
sympatie světu surově sebrali!!!

Slavík slabě soukal song slasti, strachu a svornosti...

Satyre slad současnosti smeť!!!
Autor Dominik Plesr, 07.08.2011
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí