Červenec...

Červenec...

Anotace: někdy jsme živi jen z těch vzpomínek...

Červenec,
a na začátku něho jedna sebevražda....
A na konci,
jedny narozeniny...

Tenkrát ti bylo,
24....
A já slavila,
18....

A v polštáři,
plných slz....
Nalezla jsem,
svojí dospělost...

Když viděla jsem,
tvoje tělo naposled...
Bylo zahaleno černým pytlem,
a mnou proběhlo sebepoznání...

Ke hvězdám,
promlouval jsi tiše,
A do našich srdcí,
stejně tak....

Pro lásku,
málo bojoval,
A smrti se vydal,
se vztyčenou hlavou....

Víš, že život,
je paradox....
A někdy napíše,
pěkně hnusný scénář...
Autor whiolet, 07.08.2011
Přečteno 296x
Tipy 23
Poslední tipující: nedám si. díky, Emmelia, Maryje..., Rezkaaa, casla, ECHO PARAZIT, CULIKATÁ, Juan Francesco de Faro, la loba, Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víc než smutně smutné...

08.08.2011 23:37:00 | Maryje...

Ahoj whioletko,máš to jako vždy smutný.....život je jeden hnusnej scénář.

08.08.2011 18:49:00 | ECHO PARAZIT

Brrr, to jsou hodně bolestivé vzpomínky....:-((

08.08.2011 18:06:00 | CULIKATÁ

... bolavá...

08.08.2011 08:24:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí