živote, hudbo, létat

živote, hudbo, létat

Anotace: vemte mě sebou vemte mě k sobě dělejte co chcete chci se dostat výš

kytara
ty a já
já a tvoje basa
a ty.

já sama
já sama poslouchám
já sama umírám
až moc dokonalé

tak tiché
tak hlasité
tak pomalé
tak rychlé
tak plné
tak takové zvuky

a hrají mi hlavou
hrají mi hrudí
hrají mi v prstech
hrají mi ve vlasech

chci vstát
chci létat
chci milovat
chci umírat
chci utíkat
chci se potápět
dolů, dolů, dolů
tak prosím
prosím

tak měj mě rád
a dělej co chceš
ať fouká vítr
a vezme mě s sebou
ať mě potopí vodopád
ať létám
já chci létat!

a chci všechno zažít
chci toho být plná
chci se odpoutat
chci padat

nezastavuj to
Autor nedám si. díky, 07.08.2011
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: whiolet, Danger
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to jako bys byla na drogách :D

10.08.2011 22:22:00 | whiolet

Zajímavé podání Tvého dílka.
Líbí se mi tam ta chuť žít a chtít objevovat.

08.08.2011 21:15:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí