Proud myšlenek

Proud myšlenek

Anotace: Anotace fakt ne

Kráčím po schodišti dolů
Lucerny prstem zhasínám
Lidstvo je jako stádo volů
Do špatného světa usínám

Do záře hvězd upřu pohled
Kamínky do tvaru srdce poskládám
Andělé a Démoni nad námi mají dohled
Sám sebe o cosi okrádám

Potichu vejdu do sklepení
Zapálím svíčku za všechny padlé
V Bibli se mluví o zjevení
Místo lásky jsou jen růže zvadlé

Nakonec pohltí mé nitro prázdnota
Přátelství mění se za drobnou minci
Vzácná je dnes čest, pomoci ochota
Lidé se rvou jak bestie v psinci
Autor Johny Styx, 08.08.2011
Přečteno 249x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, James Libustka, labuť, E.T.Jane, nejsembásník, Bambulka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky mám trochu obavy...
zatím vítězí zrada, bezpráví...

08.08.2011 06:37:00 | nejsembásník

... ani nevím proč ... ale líbí se mi ten obrat "lucerny prstem zhasínám" ... asi ta představa :-)

08.08.2011 06:13:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí