FKK Slunce voda nahota

FKK Slunce voda nahota

Anotace: Snad jen jako vzpomínka na čas, který představuje léto. "Básně" Óda na Aničku" jsem dopsal, stejně jako "Šťastné štěstí neopustí". Toto jsem dokonce přestavěl.

Sbírka: ŽÁRLIVOST

Ženy zahalené paprsky slunce

Mladé, starší, obé bez ruměnce

Těla, obličeje, zlatově září

nepoznáš jejich pravé stáří

Nezapřou ani vrozenou píli

když po trávě kamkoliv cílí

Nejdou, ale tančí, jak vodní víly

Kdo právě nespí, neposedí chvíli

Ve vodě jak ryby, jen ploutve chybí

Není to ani žádoucí, pro nás pány

aby byly byť vodní, ale zase panny
Autor RU 82, 08.08.2011
Přečteno 529x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí