vzpomínky

vzpomínky

Anotace: příjde mi to že senilním na můj věk celkem brzo

dnes sem vzpomínal na
ty starý časy
na ty kdy nosíval sem
ještě barevný vlasy
pořád někam na akce
sem jezdil
svoje oblečení jen
v dobrým si hyzdil
na to jaký dělal
sem různy kraviny
avšak pořád cítil
sem se zcela bez viny
kdy byl sem rebelem
bez přičiny
co neznal smutek co
neměl splíny
kterýmu na opití
stačilo alkoholu trochu
a už sem chcal na
náměstí na sochu
neměl sem morálku
neměl sem hranice
kalil sem často od
rána do noce
ted sice kalim pořád
ale už nejsem takej neřád
Autor ostuda lidstva, 08.08.2011
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: Gabrielle, whiolet
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

punk je jinde...

08.08.2011 11:08:00 | humus

prostě už to není punk

08.08.2011 10:31:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí