Křivá..

Křivá..

Anotace: .. zrcadla

Kdopak se doví to
co není logické?
Nikdo a proto stop
- jdu, katastrofické

scénáře neřeším
vědecky ve vatě
jsem se dnem včerejším
offline vrchovatě

nezapomněl jsem se
vysvléct a zout aby
slastná dekomprese
s důrazem u slabin

vyzvedla mě odsud
z logických důvodů
- dej se vycpat! (osud)
říkám mu u bodu

kde jenom ten z nás dvou
logiku neztrácí
jenž spokojen se svou
dělá si legraci

nahotou, v zrcadlech
křivých ke vší hrůze
v rukou ne, v chapadlech
osud svůj teď tuze

divných tvarů ždímám
ať se vydovádím..
míru pak ne vždy mám
chuť řešit dvouvládím
Autor Petbab, 08.08.2011
Přečteno 283x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Doradan, Gabrielle, Boudicca, Juan Francesco de Faro, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí