Děkuji vám přátelé

Děkuji vám přátelé

Anotace: ..............

bez vás jsem jen pouhé tělo
krásy prostý je můj svět
vzlykat v přítmí by se chtělo
a smutné písně tiše pět

byl bych životem obklopen
však cítil bych se tolik sám
v sítích samoty navěky polapen
a radost byla by jen pouhý klam

byl bych jako šatní skříň
v níž visela by ramínka
prosil bych svůj život zhyň
ve mně nezbyla by vzpomínka

byl bych prázdnou sochou jen
jenž do masa vytesána jest
štěstí bylo by jen pouhý sen
a stále snít je krutý trest

a tak děkuji vám drazí moji
že stále věrní zůstáváte
s vámi se rány lépe hojí
když cítím
že mě v srdci máte

a tak děkuji vám přátelé
za to
že znám krásu žití
a tak děkuji vám přátelé
že slunce vaše
pro mne svítí
Autor James Libustka, 08.08.2011
Přečteno 370x
Tipy 32
Poslední tipující: insane, Jiná, Niky88, Kett, E.T.Jane, carodejka, hašlerka, CULIKATÁ, Madanik, Boudicca, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen pořád piš, protože nás (mě určitě) bavíš číst. A díky za díky. Krásné!

09.08.2011 12:38:00 | E.T.Jane

Moc hezké poděkování i mne velmi potěšilo, měj pohodový večer.

08.08.2011 20:05:00 | carodejka

Děkuji Ti za básně,které mi přináší světlo

08.08.2011 13:23:00 | la loba

bez přátel nežijeme

08.08.2011 12:46:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí