Probudila si mě ze spánku

Probudila si mě ze spánku

Anotace: o čemkoli, co Tě napadne, člověče, když čteš něčí verše:-)Určitě se pozná Ten, Ta, kdo mě probudil :-)

Probudila Jsi mě ze spánku
s vůní heřmánku, kterou cítím z Tvých básní,
když zavřu oči.
Probudila Jsi mě ze spánku
s barvou jeřabin, které pomalu dozrávají.

Spala jsem dlouho
a nenapsala ani řádku.
Je deštivý den a na zem padají provazy deště
a Já tiše křičím, probouzej mě takto ještě.

Probouzej mou mysl, mou duši,
probouzej mé srdce,
probouzej mé ruce ať mohou psát.

Probouzej mě svým čistým Já,
probouzej mě svou čistou energií.
A třeba přijdu na to, kdo Jsem,
kdo je to mé Já, co v mém nitru se ukrývá.

Probouzej mě Tvou krásou,
kterou popisuješ ve svých básních.
Toužím ji poznat,
jako jsem už dlouho toužila poznat člověka,
co dokáže naplnit a obohatit duši.

Probudila Jsi mě ze spánku
s vůní heřmánku, kterou cítím z Tvých básní,
když zavřu oči.
Probudila Jsi mě ze spánku
s barvou jeřabin, které pomalu dozrávají.

Probouzej mě dál
jistě probouzíš mnoho lidí tím, co děláš
svou čistou energií.

Za tvé probuzení, děkuji Ti..
Autor M3rryMarta Valenová, 08.08.2011
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: Magdalena Křenková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné! Děkuji a zůstaň vzhůru, neboť lidé jako Ty mi činí svět přívětivějším.

11.09.2011 09:55:00 | Magdalena Křenková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí