mod kunfu panda

mod kunfu panda

Anotace: kecy

na měsíc běžím
v sebe sám věřím
napumpopvanej vším možným
ale hlavně sám sebou
zázrak je když se ti myšlenky
v hlavě jebou
prostě totální euforie psaní
ten pocit se dá přirovnat k sraní
je to takovej i duševní výplah
po bitvě by každej udělal lepší tah
nevim co melou asi pořád stejný sračky
vždyt básničky sou pro mě jako hračky
rád píšu mám to rád skoro tím žiju
flákam se zevluju hulím i piju
ale stále mám asi svou můzu
Autor ostuda lidstva, 09.08.2011
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: la loba, humus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať žije tvá upřimnost...kund fuck punk:-)to je tvůj styl

09.08.2011 11:23:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí