NÁMĚT NA DRAMA

NÁMĚT NA DRAMA

Anotace: (věnováno „památce Simony Monyové”)

Neuvěřitelná informace pro knihkupce i knihovnice
všem ublíženým ženám velká rána
jejich oblíbená spolubojovnice / spisovatelka červené knihovny
byla svým psychopatem ubodána!

(A jen tak mezi náma „literárníma velikánama”)
Až teď může aspirovat se svou šťávou literárního balastu
na velké biografické drama

Ona psala a on jí to vydával – z domáciho násilí business
„Tak teď je to jistě velký trhák” konstatuje zákaznice
trhák z trhu stažen – firma ztratila svého bosse
se ztrátou způsobilosti majitele / čtenářko má drahá…
majitele manžela a vraha –
Autor Andrea Vatulíková, 09.08.2011
Přečteno 440x
Tipy 8
Poslední tipující: jvacl, Anjesis, Romana Šamanka Ladyloba, James Libustka, Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí