Báseň, od boha

Báseň, od boha

Anotace: už prostě musel něco udělat...

Sbírka: Život, bůch a jiný běžný věci

Čas ustlal lásce v hrobě
Nastavil zemi svoji tvář
Nemoci, války,chudoba
Sobectví, smutek, vždyť to znáš..

Podej mi ruku člověče
Už nemusíš se bát
Démon co chodil po světě
Je minulost, má MAT!

Teď všechna zloba, lítost, žal
Dostali valem, jó já je hnal…
Tak miluj, směj se…užívej…
Jak dlouho sis to přál?!

Otevři srdce dokořán
Svět náručí svou vítej
A lidem, zvěři, rostlinám
Svou píseň lásky zpívej..

Milujte se a množte se
Každičký den a napořád
Kdo tuhle báseň nesnese
Tomu dám navždy MAT!
Autor Bean, 21.11.2004
Přečteno 652x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí