Tvor s okovy

Tvor s okovy

Anotace: bez retuše

Sbírka: Znovuzrození

Tvor bez retuše
bez obalu krásy
Tvor surový

Tvor s náznaky duše
s iluzí spásy
Tvor s okovy

Tvor nebojící se hněvu
na pospas dává svou nahotu
Tvor bez chutě žít

Tvor, kterému není do zpěvu
pozbývá svoji dobrotu
Tvor na stotisíckrát slovně bit
Autor Satha, 09.08.2011
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí