Tulácká

Tulácká

Anotace: ...

Město již spí v mlžném oparu,
ztrácí se známá stopa v písku,
poslední strom svírá v dlani tvůj kabát, čeká...
tvé srdce se chvěje, co bude po ránu,
tuláku po hvězdách na cestě k zítřku,
co když strom padne a řeka nepočká...

Spoutat jí vlasy do copu,
protečou mezi prsty
a řeka bude bez ryb,
k cíli s vírou prý dojdeš i poslepu,
skládáš si papírový světy
bez chyb
je člověk příliš umělý
Autor Akrij8, 10.08.2011
Přečteno 279x
Tipy 5
Poslední tipující: deuxEm, CULIKATÁ, Bambulka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí