CHLADNÁ

CHLADNÁ

Anotace: V jistých dobách, řeklo mi to lidí za dost. Však jen od jednoho, způsobně znělo to jinak.. Tuhle báseň dovoluji si řadit zvrhle do sekce "o přátelství", ostatní prominou mou morbiditu.Jsem již taková, jiná ni nestanu. Inspirace názvu: Whithin Temptation.

Řekl jsi mi, že jsem chladná,
když ses do mě klonil,
řekl jsi mi, že jsem chladná,
nelkala jsem pro ni.

Řekl jsi mi, že jsem chladná,
jako sám led snad,
řekl jsi mi, že jsem chladná,
mě měli by se bát.

Řekl jsi mi, že jsem chladná,
že převládám vně krutostí,
řekl jsi mi, že jsem chladná
a beze špetky lítosti.

Řekl jsi mi, že jsem chladná,
že uvnitř ni to znát,
řekl jsi mi že jsem chladná,
řeks to tisíckrát.


Řekni mi, jsem chladná,
že prahnu po jiném?
Řekni mi, jsem chladná,
když nelnu k obětem?

Řekni mi, jsem chladná,
že svou touhu mstím?
Řekni mi, jsem chladná,
když nedáš, o čem sním...

Řekni mi, jsem chladná,
že ve mě hněv a vztek?
Řekni mi, jsem chladná,
když v slzách k lásce věk?

Řekni mi, jsem chladná...
Ne. Tam to nepoznáš..
Ano, jsem ta chladná,
však v mně se nevyznáš.

Řekni mi, jsem chladná,
vždyť ti držím pěsti,
by jsi do dna v kávě
zpolykal mé "štěstí".

Autor Ricarda Haner Lowery, 10.08.2011
Přečteno 340x
Tipy 7
Poslední tipující: Rhiana E. Nebresk, Juan Francesco de Faro, Boudicca, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí