Soumrak mládí

Soumrak mládí

Anotace: ...

V srpnovém povětří, v plynoucím času,
za okny utíkal svět dětství a smíchu.
V záplavě lítosti, ke zlomeným klasům,
oči své zavřel jsem a oddal se tichu.

Lesy a potoky, ta místa co znám,
ve snech mě volají, ať vrátím se zpět.
Však život mě zavedl, neznámo kam,
v chladný a bezcitný dospělý svět.

V srpnovém povětří, když umírá léto,
hořce lámu stébla makovic.
A smutně se usmívám myšlence této:
Že kdo jednou své dětství ztratil,
nenajde jej nikdy víc...
Autor Neldor, 10.08.2011
Přečteno 255x
Tipy 10
Poslední tipující: tato22, Iwushak..., nejsembásník, labuť, CULIKATÁ, ECHO PARAZIT, efeeez
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poezie s pravdivou myšlenkou na konci.

10.08.2011 21:29:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí