Přítomnost

Přítomnost

Anotace: ...

Kéž bych tak dosáhnout
mohl na nebe...
kéž bych mohl se hnout
bez tebe...
a tak i zestárnout
jen plout
po řece
a přitáhnout
uzdu koně
leč sráží mě proud
a tebe jak jabloně
obejmout
a čerpat sílu
z tvojí zlosti
tvé opory či žárlivosti
připoutat se
bez všech pout
a oddávat se
přítomnosti
Autor Hmota, 11.08.2011
Přečteno 343x
Tipy 6
Poslední tipující: Jakule, poeta, Špáďa, ta co bývala Andělem, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

tak přírodně realistické..

07.03.2012 21:38:29 | poeta

líbí

slušnej materiál...

18.02.2012 23:17:29 | poeta

líbí

Nevzdychej a žij!
Jásej, miluj, pij!

08.10.2011 11:40:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí