Milý deníčku,...

Milý deníčku,...

Anotace: Jeden příběh, jedna holka, jeden deníček, jeden zas*aný konec.

Sbírka: Mé půlnoční chvilky 2.

Milý deníčku!
Dnes jsi poprvé
spatřil tvář světa
a majitelky své.
Bude v bezpečí každá věta.

Milý deníčku,
myslím, že je to ON!
Tváře mi hoří,
srdce bije jako zvon,
zeď odporu se boří.

Milý deníčku,
pohádali jsme se,
nechci ho už vidět.
Tam v tom tmavém lese,
tam se bude bydlet!

Milý deníčku,
odpustila jsem.
Jsem tak ráda,
je to jako sen.
Nebyla to zrada.

Milý deníčku,
přítel mi chce ukázat
správnou cestu k životu.
Nemusím se prý vázat
ani sekat dobrotu.

Milý deníčku.
Dnes píšu naposledy.
Zradil. Zničil.
A to nepoužil jedy.
Mými chybami mne zabil.

Chci skončit.
Jsem jak opilý pilot,
který nechce let dokončit,
radš si vezme život.

Sbohem, milý deníčku...
Autor Rezkaaa, 11.08.2011
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, Nový paprsek, la loba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

PÁREK PROKLETÝ: Deníček ano, ale ten kdo ho píše ne :) :D

31.08.2011 20:37:00 | Rezkaaa

néééé deníček je nesmrtelnýý!

29.08.2011 19:59:00 | ECHO PARAZIT

Hezké ale malinko těžkopádné ale možná je to úmysl.Když si čtu staré deníky brečím ale smíchy,nakonec vše odnese čas

11.08.2011 13:43:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí