Hledání uplatnění?

Hledání uplatnění?

Anotace: trochu z jiného SUDU!

Sbírka: Znovuzrození

Tak se hlásím!
Tady jsem!
O mne nestojíte, áále no táák!

Bonmóóót s láskou tasím!
Jsem vašim snem!
Když počkáte - vytřu vám zrak!

Safra, vy nemáte zájem?
O pracanta bez iluzí?
Makat budu do úmoru za misku mléka!

Semnou by byla práce teprv rájem!
Však zas vyšplouchnou mne ti druzí,
a já se tu táhnu - taka štreka!
Autor Satha, 11.08.2011
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: James Libustka, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí