Bíla čepice

Bíla čepice

Anotace: Co byste udělali, kdybyste byli dočasně nebo navždy neviditelní?

Mít bílou čepici,
pod kterou zmizím z vašich pohledů,
a z mého těla zbude pouze vzduch.

Šel bych navštívit místa,
kde byl jsem rád,
zavzpomínal na dobu,
kdy jsem s vámi stál a z plných plic se smál.

Zastavím se i u přátel,
kteří u toho byli.
Jednoho po druhém,
lásky současné i minulé.

Bude to spousta lidí,
kteří hrají roli v mém životě.
Čepici sundávám a jsem zase sám sebou ovšem s otázkou. Kde ty báječné časy jsou?
Autor Hantec, 11.08.2011
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí