Temná

Temná

Anotace: ...ale ne moc

Na vážkách s mušlemi,
které zachytím rukou oblačna
zřím velkou prasklinu času.

Kolem jejich zkamenělin
se valí pěsti vody,
bublající gejzíry pra-fontán.

Utíkají v dálce bizoni (?)
nebo jsem si představil
milion let staré jeskynní malby (?)

Vidím jak proti mě
valí se hromada hromotluků,
nebo to jenom krkavci
nalétávají k mé hostině (?)

A já rád holduju temnotě,
i když to možná nemusí být pravda,
protože byste na mně nenašli
jediný černý chlup...

...možná všechna temnota
zastiňuje mi myšlenky,
když spím v náručí Limbu.

A možná zaspím Věčnost samotnou.
Autor Tomáš Přidal, 11.08.2011
Přečteno 249x
Tipy 12
Poslední tipující: lacerta.agilis, Jiná, jitka.svobodova, Azure angel, hatlapatla, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí