vše co v nás se mění

vše co v nás se mění

Anotace: znějí....

Vše co v nás se mění
co je a co není
neříkej ještě ne,a dál se snažíš
jsou v tobě kouzla,co na to povíš?
proč všednost lovíš
myšlenky jako modrá hladina
vzpomínka...ticho usíná
potom v té krajině
usínání
nedáš se nikdy do hledání
jak slova které znějí
vše co v nás se mění.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 11.08.2011
Přečteno 243x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hatlapatla, Stoneman, la loba, CULIKATÁ, Psavec, labuť, tato22, V.N.Losinský, James Libustka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí