Z HLOUBKY

Z HLOUBKY

Anotace: ....

Z hloubky mojí duše
jako z kuše
slova vystřelím

falešné citové kreace
v ringu
kde pěsti
neznamenají vždy jen sílu
ale i štěstí

honba za grálem
nesmrtelnosti
volno pád
sklíčenosti

zkušenosti
vykoupené zlatem
jako právo na život
či sám sobě katem

hledání něčeho lepšího
ale kde hledat
když neznáš cestu
ba ani cíl

snad láska
ale kde je ten zdroj
její obrovské síly
a žena co jí pro mě
v sobě nosí

jako to malé dítě
co na svět dorazí
a možná z něho
bude vůdce
nebo jen další
člověk v řadě
z mizernými ambicemi.
Autor ZILA78, 11.08.2011
Přečteno 244x
Tipy 33
Poslední tipující: Jin&Jang, Emmelia, hatlapatla, zelená víla, CULIKATÁ, E.T.Jane, Psavec, tato22, ECHO PARAZIT, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no tak to je jasný....Zila nikdy nezklame a dva dludištáky a zasloužený.

11.08.2011 21:44:00 | ECHO PARAZIT

To je to-nevíme nic...ale možná je to lepší

11.08.2011 20:28:00 | la loba

skvele

11.08.2011 20:25:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí