Malí chameleoni

Malí chameleoni

Anotace: Jak přežít v dnešní džungli ...?

Smísí-li se bílá, hnědá,
vznikne krásně čistě snědá,
optimální barva zvěda,
jenž si kořist snáze hledá.
Autor Skrat, 21.11.2004
Přečteno 747x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí