Soustrast

Soustrast

Anotace: ...

Sbírka: Tíha Lidskosti

Co je zloba, oproti lítosti
a co je trest, oproti milosti
k čemu je vina, beze svědomí
a k čemu bolest, bez ponaučení?

Nebýt lži, pravda se necení
a nebýt smrti, život je zoufání
tak proč smrt všichni nenávidí
a její podstatu nikdo z nás nevidí

někoho ztratit, bolest je příšerná
vzpomínka na něj však, zůstává nádherná
ta nás pak provází, celičkým životem
"Jednou se sejdeme, někde tam za hrobem."
Autor periarmos, 11.08.2011
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, E.T.Jane, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí