Ticho nemocničních čekáren ...

Ticho nemocničních čekáren ...

Anotace: .........

...........
...........



V čekárnách u lékařů potkávám
Stálé stejné lidi a jejich bolest
Pak příjdu domů a zapnu počítač
A ponořím se do modrého moře
Abych se z toho nezbláznil
Co jsem v nemocnici viděl ...



Dlouho jsem v ní ležel
Po dost těžké operaci
A mé oči byly jenom pro pláč
Vždyť malá děvčátka dvanáct let
V bolestech umírají
A samí mladí lidé
Tak si stále kladu otázku
Kde je vlastně ta pravda ? ...



V poslední době
V těch tichých čekárnách
Jako by se vytratil obraz pomáhajícího
Našeho Pána ...




V těch čekárnách
Kde nádech a výdech určují čas
Hodiny se pro vás stávají
Úplnou zbytečností
Jen přežít do dalšího dne
Je pro Vás hrozně důležité ...


............
............
Autor kavec, 12.08.2011
Přečteno 296x
Tipy 19
Poslední tipující: Jana M., Leedram, zelená víla, Maryje..., CULIKATÁ, hloubavá, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tolikrát jsem hledala slova pro pohledy lidí v čekárnách, i když se dívám z druhé strany... ale ty jsi to napsal.. a k tomu , co napsal gabkin není co dodat..

12.08.2011 22:22:00 | zelená víla

Vím,jak moc je těžké přečkat čas v takových čekárnách, kde bolest a trápení zeje ze všech koutů... Měj sílu a drž se, když duše věří v lepší zítřky, přijdou a já Ti držím pěsti! Jana

12.08.2011 10:41:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí