Prach stoupá a nebe se krátí...

Prach stoupá a nebe se krátí...

Anotace: ...

Prach stoupá a nebe se krátí
svět hnul se nám.
Obloha modrá nás svádí,
zpět k dětským hrám.

Hrá loutna a voda je k mání,
vzduch pít se dá.
a kousek slunce nás zmámí,
spím,to se zdá.

Z tepen míň srdce už zebe
a taje mráz.
Za oparem zřím opět nebe,
jak boří hráz.

Jsme na kroky zpět vedle sebe,
tvář vrátil čas.
A do kapes navrátil hřeben
trs hustých vlas.

Loukou vstříc s kopyty koní,
na stehnách kvér.
A rebelům stín hlavy zdobí
čelenky z pér.

Jsme odrostlí,děti však stále,
kmet ostuda.
Hrajem si,barvíme tváře,
..zpět do ruda.
Autor Zdenek, 12.08.2011
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí