Hledám Tě

Hledám Tě

Anotace: Možná, že se moc rozhlížím a Ty stojíš přímo vedle mě...

Hledám Tě každý den
a bojím se, že Tě nepoznám
snad nejsi mnou přehlížen
ale jen těžko Tě rozeznám

Hledám Tě každý den
a Ty stále nepřicházíš
možná, že se už známe
proč tu ale pořád scházíš?

Možná, že Tě teprv poznám
jak ale pátrat mám?
tápu, mžourám, nenálezám -
a přesto Tě hledám dál...
Autor A'tuin, 12.08.2011
Přečteno 331x
Tipy 4
Poslední tipující: Elisha, CULIKATÁ, Denael
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji brzké nalezení...

12.08.2011 22:19:00 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí