Souhra ozvěny

Souhra ozvěny

Anotace: Možná za časovou oponou všechno nakonec vyzní jinak.

Tančíme na pomyslném mezníku
za zvuků slov předešlé proměny

Prošly jsme skrze bály dvojníků
a zaslechly jsme zakázané ozvěny

A teď když ovoce na stromech dozrává
a ticho tváří se, že svou hru dohrává,
přichází na řadu vlnová záplava
v neexistenci zapomenutých časů

A právě v obrazech minulosti zesnulé
nacházíme, co ve snech obcházíme

A právě v souznění ticha
zjistíme, proč naše duše vlastně dýchá,
i když se srdce netočí a vesmír kartami lásky míchá
Autor Denael, 12.08.2011
Přečteno 293x
Tipy 15
Poslední tipující: Stoneman, hloubavá, Chancer, hašlerka, jitka.svobodova, labuť, CULIKATÁ, Emmelia
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ta se ti vážně povedla - zvlášť závěr je nádherný!

14.08.2011 21:20:00 | hloubavá

A právě v souznění ticha
zjistíme, proč naše duše vlastně dýchá,
i když se srdce netočí a vesmír kartami lásky míchá

bez řečí ST!

13.08.2011 10:19:00 | xoxoxo

Krásná a poslední řádky hodně říkající:-)).St a přání hezkého dne:-)

13.08.2011 08:21:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí