DEFINICE I.

DEFINICE I.

Anotace: Jen tak....

PANIKA

Panika je když :
hodně lidí rychle utíká
různými směry
a některý padaj ách
a jiný jim šlapou
po hlavách
a všichni dohromady
mají strach....

SPLÍN

Splín je když :
se vesele necítíš
na nic nemyslíš
v hlavě prázdno
v duši divný vrnění
mozek plnej rozvalin
a žádnej volnej klín
blízko není...

ZADLUŽENOST

Zadluženost je když :
ty jíš rychlejc jak vyděláš
a nikdy nemáš dost
prožereš i zbylej halíř
a pak přijdou velký chlapi
co maj silný tlapy
seberou ti tu kost
a poslední talíř...
Autor Houda, 13.08.2011
Přečteno 353x
Tipy 9
Poslední tipující: Elisha, hašlerka, jitka.svobodova, ECHO PARAZIT, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

utíkám
nevím kam
před splýnem
něco si dlužím
beru to s nadhledem
život je jen jeden
tak někdy před sebou mlžím

09.09.2011 16:03:00 | Elisha

Rozhodně to stálo za sdělení divákům,třeba si z toho něco vemou,já sem si vzal,že nemám prostě žrát jako prase...chvá,chvá!

13.08.2011 14:24:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí