Ptej se hvězd

Ptej se hvězd

Anotace: a někdy lžou

Máš v očích tisíce nadějí, když v tichu zapějí
nedočkavé múzy ,co přichází později
kdo má svou naději
a přec nám žalují
máš v očích slané slzy
protože z naděje se rodí
myšlenky, co přichází brzy
kdo ví, že to tak chodí
a přec nám kralují.
Máš v očích prolhané sny
krátíš si ty dny
co ale někdy nepřijdou
zkusíš svá srdce klíčem odemknout
potom se nadechnout
a naději co přistřihnou
a přec nás varují
na miskách těch řas
ztrácí se čas
proč jen žalují
a někdy čarují
můžeš svůj úděl nést
ale ptej, ptej se Hvězd.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 13.08.2011
Přečteno 388x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hašlerka, Denael, NikitaNikaT., labuť, CULIKATÁ, la loba, hatlapatla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy ptám se hvězd,
co bude ráno,
co stane se dnes...

14.08.2011 09:37:00 | NikitaNikaT.

Ptejme se hvězd.
st

13.08.2011 17:49:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí