Ráno opilcovo

Ráno opilcovo

Anotace: prostě konec

V hlavě ohňostroj
pachuť viny
v srdci boj
duše na cáry

Frajer byls včera
pod obraz zpitej
o mě jsi psal
že jsem jen kurva
sám si to chtěl
tak bohužel
vedle mě už nemáš místo

Pozdní ranní lítost
hořké poznání
že laskavá bytost
neslyší volání

za to žes neslyšel
vůli svou vnucoval
trpělivost pokoušel
slušnost neznal
říkám teď: "Sbohem"
Autor Alain, 13.08.2011
Přečteno 304x
Tipy 5
Poslední tipující: Elisha, Mak, CULIKATÁ, BartSimpsons, casla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí