Bohémství v pomáčkaném košíku

Bohémství v pomáčkaném košíku

Anotace: někde tady je..

Přivřené prsty empatie
Omámení vínem bývá čisticí
S nálepkou radosti
Kreslit si kruhy v obilí

Tahá ji za ruku kočičí
Protrhlá šeď a divoké maliny
Ten smích co nikdy nekončí

Ostré rysy v čerstvém vzduchu
Sladkost bezesná
Ve vlasech skrytá svoboda

Kleštičky stříhají neštěstí
Bohémství v pomáčkaném košíku
Nitro zašité v pytlíku hravosti

Ulomený v pravosti zrcadla
Občas špatně stoupne
A padá na značky

V protisměru obrázek
Ten co nekončí
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 13.08.2011
Přečteno 442x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, její alter ego
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

občas trochu klišoidní, ale jinak fajn letní skoropohádka :)

13.08.2011 22:51:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí