Černý král

Černý král

Anotace: Když noc začne vládnout...

Sbírka: Písně živého mrtvého

Nastává večer a usíná den,
a ticho rozléhá se jak noční sen,
hlubina vábení, smysl nočních dravců,
roznášet bolest a rozsévat smrt.
Vidina krve je touhou nadzemskou,
prastarý démon, z časů mýtických
a s andělem bez křídel,
jen s krvavou kápí.
Luna se objeví a hned zase mizí,
předává moc svou do rukou temných,
starých jak kámen, jež rov mrtvých ukrývá.
Prastarý rituál s pentagramem zářicím
a chladným jak bledý mramor.
Útěky před smrtí jsou němých výkřikem,
jež nemá cíl a jen bloudí temnotou
a snaží se ukrýt ve stínech mrtvých
aby pak zavládli démoni bez křídel,
toť temná noc, čas, který nebyl.
Autor Baskerwille, 13.08.2011
Přečteno 496x
Tipy 2
Poslední tipující: Marsinka, Matsuyama Tatsuko-chan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí