Vlčí Ragnarok

Vlčí Ragnarok

Jednoho dne ti budou svítit oči.
Až se objeví náznaky dlouhé noci.
Která se tmou neprokazuje.
Každý zvířecí dravec pozná, kdy nastane jeho konec.
Tento pocit poznáš i Ty.
A stejně jako oni nebudeš litovat a nebudeš se bát.
Budeš odhodlaný a lkát tě nikdo neuvidí.
Pozvedneš svoje ostří a tvé vyceněné zuby budou ti nejlepším odznakem statečnosti.
Tehdy se strhne tvá poslední bitva.
A ty víš, že kdybys utekl, dal bys celý život za to, aby ses mohl vrátit.
A zemřít tak, jako zemřeli všichni před tebou.
Zemřít čestně a zemřít proti přesile.
Autor Baskerwille, 14.08.2011
Přečteno 396x
Tipy 2
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cituji jednoho Vikinga, který vážně stojí za to, být citován: "...na světě neexistuje nic úžasnějšího, než pořádná bitva!"
Já souhlasím... mimo to, kdo by stál o to, shnít v Helheimu?
ST

23.08.2011 16:26:00 | Matsuyama Tatsuko-chan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí