Sbírka rýmovaček 1

Sbírka rýmovaček 1

Anotace: ...

Sbírka: Rýmovačky

1.
Za okny je ledňáček
Má studený zobáček
Zima je mu, trpí hladem
Měls odlítnout kamaráde…

2.
Komín naproti hulí
Straka se k němu tulí
Nejspíš jí bude zima
Udí se a je jí prima

3.
Zamrzla okna
Zamrzly řeky
Zamrzl úsměv
Tvá láska taky

4.
Nebe je jako z pěny
Mraky jsou plné sněhu
Dlouho tam drahá nebyl..
Utíkej než si tě vemu…
Autor Bean, 21.11.2004
Přečteno 749x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Holky, zdrhněte od něj, je to nesnášenlivej černo-
kněžník z Velkého Strašecí.

10.06.2007 19:43:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí