PŘÍJEM DŮCHODU

PŘÍJEM DŮCHODU

Anotace: Krátká úvaha životě v důchodu, smrti a převtělování

Sbírka: ŽÁRLIVOST

Příjem důchodu
To je mezník života mého chodu
takže žiju od důchodu k důchodu
Jakási pomyslná časomíra
čítá jak den po dni zmírá

Jakýsi rytmus snad metronomu
kolik naděje, času zbývá komu
Vědomost, co mnohým chybí
smrt žije jen a jen v mysli lidí

Kdo žije, ať na smrt nemyslí
Převtělování mějte na smysly
Ať se cosi děje nebo neděje
je stále jakás takás naděje
Autor RU 82, 15.08.2011
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: casla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí