Tulák z podsvětí (=k obrazu=)

Tulák z podsvětí (=k obrazu=)

Anotace: ...

Můřani, uvítejte krále Tipa!

Ave Satani Ave Satani......

saze slzy
sopečnou cestou jsme se nemohli najít
byli jsme totiž se s stejní..
klopýtali od áčka do zet přes něco od el
na konec jsem tě přece jen uviděl
stál si jak tvrdé i


ne to musel být omyl
já se jmenuji ypsilon a ty?


to vem čert třeba tulák z podsvětí

kdo rozežere roboty?

Ty? Tebe dostaly kopyty sklínky nedopitý

Nyň!

Čas pomsty čas odplaty!


Ave Satani Ave Můřani......

Uvítejte krále!

Bože už jsou tady zase sápají se
ne
to já zabodávám dýku



áááááááááááá ta úleva první zničen!

pozor letí sem kámen

pal
rozsekejte si ciferniky
ua uaaaaaaaaaaaaaaa


de sem ňákej člověk....


pusťte na něj depkaře ať se zabije sám

nemá tü co dělat

musíte ho dostat

dostat ho do hrobu


do hrobu do hrobu do hrobu


nechci nechci nechci musíš!

tak jo už ho máme zardousíme ho tipy

fabriky hlasí vzestup výroby robotů klikačů

seš mrtvej
mrtvej mrtvej

a nejsem!

hoďte na něj ženskou intrikánku satanistku
a do klece
ta je na půl robot
třeba se s ní vysní
a budou noví roboti

ale on miluje dívku z nějakého obrazu...

a co nám je po tom!

nechci nechci nechci musíš!

Ave Můřani
Ave Satani
Ave Typani

už s ním nic není
obětujeme ho ve jménu krále?

Tulák z podsvětí přichází..
Autor J's .., 15.08.2011
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tulák byl zastaven, čeká, co bude dál..

15.08.2011 12:31:00 | J's ..

tak tedy netipuji dle tveho prani

15.08.2011 10:51:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí