Přátelství

Přátelství

Anotace: Když máme někoho, kdo pro nás moc znamená....

Jak lehký vánek a slova kdyby,
jak mocná slova a ty v nebi,
jak touha po všem, co vzal náš čas,
jak cesta mořem a bouřka zas.

Tak zmaten světem,
šel jsem lán,
polapen tělem,
byl on sám.

Teď toužím svítit,
svitu zář,
k Bohu pak mířit
radovat.

Kouzlo má moc
však vyprchá
jako ta vášeň,
co v sobě mám.

Pak zbude jen to přátelství,
jenž svět stvořil pro mne a tebe
budeme spolu kráčet dál
přímo do bílých bran nebe.
Autor lullaby, 15.08.2011
Přečteno 559x
Tipy 8
Poslední tipující: Denael, labuť, CULIKATÁ, hloubavá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí