Motýlům

Motýlům

Anotace: už žádné plané řeči (aspoň na chvíli), slibuju. Jen bys mi mohl půjčit kapesník

Do rukou chytal motýly
Prstem je připichoval k nebi
A dlaní jim stíral barvy z křídel
Aby jimi mohl namalovat duhu
Kdy se mu chce

Mé vlasy vplétal do pšeničných klasů
Představoval si
Jak lidé budou hledat zlatovlásky
Na prázdných polích
Až žně skončí

Četl si lidské příběhy
Při zhasnutých pouličních lampách
A křížem krážem prochodil svět
Po svých

Místo kompotů
Měl ve spíži uložený vítr
A zvedal jím holkám sukně
Podle libosti

Rty si sešil nití
Aby zbytečně nevypouštěl planá slova
Která se neměl dozvědět celý svět

Dnes jsem poprvé do ruky chytila motýla
Prstem jsem si jej připíchla do vlasů
Dlaní mu setřela barvu z křídel
A rozetřela ji po bílé tváři anděla
Kterého ti postavili
Nad hlavu
Autor její alter ego, 15.08.2011
Přečteno 342x
Tipy 49
Poslední tipující: carodejka, Sýkorka07, její alter ego, Emily Winnacott, Emmelia, Víla, Gabrielle, Eclipse, James Libustka, Azure angel, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zde jsi otevřela své nitro a vyplatilo se.)) Pocítila jsem tu nádheru o které píšeš i já. Dalas do toho vše a tak mohu napsat-krásné.

08.08.2013 00:51:30 | carodejka

úžasné..

28.09.2011 11:35:00 | Emily Winnacott

A prý, že čas nejde zastavit...

25.08.2011 15:15:00 | ladybird9

...zajímavé a dobré ST

20.08.2011 19:52:00 | WAYWARD

wau!

19.08.2011 23:33:00 | Stoneman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí