Ztracená Múza

Ztracená Múza

Anotace: Kampak si se zatoulala?

Ponořená v myšlenkových proudech,
v barevných vodních vírech.
Pohlcená sama sebou,
odrážím se ode dna.

Tůně je stále stejně modrá,
nenacházím východisko,
žádnou cestu z kruhu.

Jako osamělý člověk
stojící uprostřed rozlehlé louky.
Jako malý malíř
topící se v odstínech černé.

Ale jsem jen pouhý básník,
ztracený a zmatený.
Marně hledající odpovědi
v šeptajících větvích stromů.

Snad i ten kousek básníka mizí,
inspirace stále nepřichází.
Ani záblesk hnědých očí,
mi stále múzu nepřivádí.

Nepolíbená, osamocená,
kde má múzo jsi?
Zkroušená, zmatená,
ztratila jsem i dar,
co mi byl dán...
Autor Cassée Moteur, 15.08.2011
Přečteno 282x
Tipy 7
Poslední tipující: Vee-Vee, Bernadette, CULIKATÁ, ECHO PARAZIT, Marsinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i když nemůžeš můzu najíti,tak píšeš moc dobře a srozumitelně.

15.08.2011 21:03:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí