Kdyby

Kdyby

Anotace: ¦

Kdybych se nebála,otevřela bych oči..
ale bojím se stínů,
můj strach z nich je větší,než radost ze světla...

Kdybych měla odvahu,změnila bych svět...
ale nevěřím,že by o to stál tak,jako já,
svět se bude točit i beze mě tím šíleným tempem..

Kdybych měla rozum,vypadá mů život jinak..
ale takhle se spokojím s tím,co nedá tolik práce prožívat,
měla bych k sobě být laskavější a dovolit si myslet...

Kdybych milovala,nepsala bych tu teď tahle slova....
ale ležela bych s milovaným mužem v jedné posteli s hlavou na jeho rameni..
Kdyby....chyby....
Autor Lada 2, 15.08.2011
Přečteno 296x
Tipy 13
Poslední tipující: vodnař, Radek.oslov.Šafárik, Marsinka, CULIKATÁ, labuť, E.T.Jane, nejsembásník, trhla.marketka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano,ano st.

16.08.2011 10:44:00 | J.F.Julián

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí