Spánek nad hynoucí myslí.

Spánek nad hynoucí myslí.

Anotace: Hudba je lékem, ta smutná inspirací

Spánek tichých sov,
hlas mladých vdov.
Pavoučí spřežení táhne se dnem.
černá tečka za větou je život
Svítá.

Cesta do deště inkoustu,
nevím proč jdu, ale nechci stát.
Kaňky kanou slzami smutna.
Na bílém papíře znamenají hráz.

Nic je více cesty dál,
padlé javory okamžiku hynou.
Stenající víly něžně chřadnou.
Studánčí nad nebesy odtéká ,
každá kapka cítí se poslední.

Láska katím šlehem smyslným,
hlavy padlých v koši popravčím.
Odejít je zůstat,
není kam jít.
Svět o kráse, umění snít.

Sen kape myslí,
myšlenka budoucna nad nesmysli.
Hynoucí mysl opilá lékem.
Mysl mladá otupělá věkem.

Nikdo je nic
někdo je ........
ještě větší nic.
Autor Carlos, 16.08.2011
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: mauvais-ange, Zdeněk Farkaš, sophia92
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sen kape myslí.. mysl kape dnem
když včas odejdeme, zůstanem..

03.12.2011 07:09:05 | hanele m.

svítá... a to svitanie je viac ako akákoľvek čerň akejkoľvek noci... píš, Carlos.. len píš...

03.12.2011 01:05:45 | sophia92

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí