Baltimore ZOO

Baltimore ZOO

Anotace: ...

.

A co že jste z marcipánu
a já ze skořice?

a co že kvedlám oči k ránu
a ladím tajné vize?

s holubím žitím
na kolejničním náměstí

papouškům se nezdám
a každý lusk štěstí
je tak trochu protestní

víš to z první ruky
od pána ve fialovém peří

jsme vanilkově neposední
a to nás u sebe drží

jako skála ze všech lží
stěna tvých stínů

sníh dnes už jen zaprší
a koks drtí slinu

až na doraz
sví

až pod obraz
groteskní

že koma
a krize
z Niagary pára

a co dává?
že v knize
spává

pentagramy
tabulky a kříže

všichni až na gramy
od hůlky
po mříže

stočení v laloku
g-bodu
hypofýze

tvé zuby žraloků
a co?
zvíře

.
Autor blue, 16.08.2011
Přečteno 265x
Tipy 12
Poslední tipující: Maryje..., Madanik, BLUE-from-the-NIGHT, Lota, Romana Šamanka Ladyloba, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

;-)

16.08.2011 13:44:00 | J sh' T r' k

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí